Kabaču un maltās gaļas sacepums



Sastāvdaļas:

2 stingri kabači;
500g maltās gaļas;
4 tomāti;
2 sīpoli;
100g siera;
3 olas;
200g skāba krējuma;
sāls;
pipari;
eļļa.

Pagatavošana:

Sīpolu sagriež smalki, apcep eļļā, pieliek malto gaļu un turpina cept pāris minūtes. Gaļu sāla un piparo.

Kabačus un tomātus sagriež ripiņās.

Cepamtraukā liek kabaču kārtu, tad tomātus, tad malto gaļu, atkal tomātus, noslēdz ar kabačiem.

Olas sakuļ ar sāli, pipariem un skābo krējumu, pārlej kārtojumam.

Liek 200 grādos cept 20 minūtes, tad pārkaisa sieru, cep, līdz virsiņa brūna.
Padalies

laukudzive.lv © 2024 All Rights Reserved

Designed by WPSHOWER

Powered by WordPress