Nepieciešams:
Vistas stilbiņi – 8 gab.,
Medus – 1 ēdamk.,
Sojas mērce – 1 ēdamk.,
Čili pulvera – šķipsniņa,
Piparu maisījums,
Citronu sula – 1 citrons
Sautējumam
Melnās pupiņas – 150 g,
Burkāns – 2 gab.,
Ķiploks – 5 daivas,
Puravs – 1 gab.,
Rācenis – 1 gab.,
Paprika – 1 gab.,
Čili – 1/2 gab.,
Sāls, pipari, rozmarīns
Pagatavošana laiks: 1 h 30 min.
Pagatavošana:
• Liec vārīties melnās pupiņas. Tās novārīsies ātrāk, ja iepriekš izmērcēsi ūdenī
• Samarinē vistas stilbus ar medu, soju, čili, pipariem un citrona sulu
• Sakarsē cepeškrāsni līdz 180 grādiem
• Vistas stilbiņus liec cepties 25 min, vai līdz tie kļuvuši zeltaini brūni
• Sagriez dārzeņus kubiņos un uz atsevišķas pannas sautē, līdz tie kļuvuši mīksti
• Dārzeņiem pievieno novārītās pupiņas, rozmarīnu un pēc garšas sāli un piparus
• Sautējumu pasniedz kopā ar ceptām vistiņām
Autors Aikāgaršo šefpavārs Normunds Baranovskis