Nepieciešams:
- Vistas stilbiņi – 8 gab.,
- Medus – 1 ēdamk.,
- Sojas mērce – 1 ēdamk.,
- Čili pulvera – šķipsniņa,
- Piparu maisījums,
- Citronu sula – 1 citrons
Sautējumam
- Melnās pupiņas – 150 g,
- Burkāns – 2 gab.,
- Ķiploks – 5 daivas,
- Puravs – 1 gab.,
- Rācenis – 1 gab.,
- Paprika – 1 gab.,
- Čili – 1/2 gab.,
- Sāls, pipari, rozmarīns
Pagatavošana laiks: 1 h 30 min.
Pagatavošana:
• Liec vārīties melnās pupiņas. Tās novārīsies ātrāk, ja iepriekš izmērcēsi ūdenī
• Samarinē vistas stilbus ar medu, soju, čili, pipariem un citrona sulu
• Sakarsē cepeškrāsni līdz 180 grādiem
• Vistas stilbiņus liec cepties 25 min, vai līdz tie kļuvuši zeltaini brūni
• Sagriez dārzeņus kubiņos un uz atsevišķas pannas sautē, līdz tie kļuvuši mīksti
• Dārzeņiem pievieno novārītās pupiņas, rozmarīnu un pēc garšas sāli un piparus
• Sautējumu pasniedz kopā ar ceptām vistiņām
Autors Aikāgaršo šefpavārs Normunds Baranovskis