Nepieciešamās sastāvdaļas:
Ananāss: 440 g
Aprikozes: 380 g
Zemenes: 350 g
Mellenes: 250 g
Cukurs: 200 g
Kartupeļu ciete: 40 g
Kanēlis
Saldais krējums: 4 ēd.k.
Piparmētras: 4 kātiņi
Citrons: 1 gb.
Pagatavošana:
Zemenes nomazgā un atdala kātiņus. Aprikozes nomazgā, atdala kauliņus un sagriež daiviņās. Ananāsu nomizo, sagriež aplīšos un katru aplīti sadala 4 daļās. Mellenes nomazgā un pārgriež. Cukuru izšķīdina 6 gl. ūdens, uzvāra un izkāš. Kartupeļu cieti izšķīdina nelielā ūdens daudzumā.
Pagatavotajam cukura sīrupam pievieno sagatavotās ogas un augļus un uzvāra. Pielej kartupeļu cieti un uzvāra. Tad pievieno kanēli un izspiestu citrona sulu (pēc garšas). Pasniedz ar krējumu un piparmētrām.