Tiramisu ar dzērvenēm


Nepieciešams:

  • Cepumi “dāmu pirkstiņi” – 1 iepakojums

  • Maskarpone siers – 500 g

  • Saldais krējums – 250 g

  • Pūdercukurs – 250 g

  • Laims 1 – gab.

  • Svaigas dzērvenes – 250 g

  • Brūnais cukurs – 100 g

  • Espreso kafija – 200 ml

  • Kakao pulveris – 4 ēdamk.


Pagatavošanas laiks: 1.5 stundas

Pagatavošana:
1. Pagatavo stipru espreso kafiju.
2. Uzputo saldo krējumu ar pūdercukuru biezā krēmā.
3. Pievieno maskarpone sieru.
4. Piespied laima sulu un masu sajauc.
5. Dzērvenes saspied ar brūno cukuru.
6. Iemērc no vienas puses dāmu pirkstiņu cepumus kafijā un kārto uz šķīvja.
7. Uz cepumiem klāj krēma kārtu, pēc tam dzērveņu kārtu.
8. Pēdējā kārtā liec krēmu un pārkaisi ar kakao pulveri.
9. Liec ledusskapī vismaz uz 1 h, lai deserts “savelkas”

Vislabāk šo desertu gatavo iepriekšējā dienā un uzglabā ledusskapī noslēgtā traukā.

 

 

Autors Aikāgaršo šefpavārs Normunds Baranovskis

 

 
Padalies

laukudzive.lv © 2024 All Rights Reserved

Designed by WPSHOWER

Powered by WordPress