Nepieciešams:
- Kūpinātas cūkgaļas ribiņas – 250 g,
- Skābēti kāposti – 600 g,
- Kartupeļi – 2 gab.,
- Burkāns – 1 gab.,
- Grūbas – 1 sauja,
- Ķiploks – 4 daivas,
- Sīpols – 1 gab.
Pagatavošana laiks: 1.5 h
Pagatavošana:
• Sagriez nelielos gabalos kūpinātās ribiņas, liec vārīties
• Smalki sagriez skābētos kāpostus un liec vārīties kopā ar ribiņām
• Pievieno grūbas un vāri vismaz 30 min.
• Pannā apcep sagrieztus sīpolus un burkānu. Liec zupā, pievieno arī nomizotus un sagrieztus kartupeļus
• Vāri līdz gaļa atdalās no kauliem
• Pasniedzot pievieno smalki sakapātu ķiploku
Autors Aikāgaršo šefpavārs Normunds Baranovskis