Skābeņu zupa 5 vai 6 personām





Nepieciešams:

  • 800g skābeņu,

  • 2.5l gaļas zupas vai buljona,

  • 2 olas,

  • 50g sviesta,

  • 0.155l skābā krējuma,

  • 1 ar kaudzi pilna ēdamkarote miltu,

  • sāls.


Pagatavošana:

Skābenēm noņem kātus, nomazgā vairākas reizes aukstā ūdenī, uzliek ar verdošu mazsālītu ūdeni un vāra 3 minūtes, tad ūdeni nolej un skābenes smalki sakapā. Zupu uzvēra ar 50g sviesta, tad sakuļ 1 ar kaudzi pilnu ēdamkaroti miltu ar skābo krējumu un dod to, caur sietiņu stipri kuļot, pie zupas, uzvāra pēdējo un pieliek klāt sakapātās skābenes un 3 cieti novārītas, lielos gabalos sagrieztas olas.





Sieviešu Pasaule


 
Padalies

laukudzive.lv © 2024 All Rights Reserved

Designed by WPSHOWER

Powered by WordPress