Nepieciešamās sastāvdaļas:
kartupeļi;
2 olas;
150-200g siera;
1 sīpols;
nedaudz sviesta;
rīvmaize;
sāls;
pipari
Pagatavošana:
Vispirms izvāra kartupeļus. Tos var vārīt gan ar, gan bez mizas. Kamēr vārās kartupeļi, sarīvē sieru un uz pannas taukvielās apcep sagrieztu sīpolu. Kartupeļus samīca, pievieno rīvēto sieru, sīpolus, sakultas olas un garšvielas. Cepamo trauku ietauko, izkaisa ar rīvmaizi un piepilda ar kartupeļu masu.Visam pa virsu pārkaisa rīvmaizi un uzliek sviesta piciņas. Cep 200 grādos, kamēr virsa kļūst zeltaina (aptuveni 25 minūtes).
Ja ir vēlme, kartupeļu masai var pievienot arī gabaliņos sagrieztu kūpināto gaļu.