Nepieciešamās sastāvdaļas:
- 1/2 glāzes putraimu
- 25g žāvētas cūkgaļas
- 1 neliels sīpols
- puse neliela cukīni
- 1/4 sarkanās paprikas
- puse asā pipariņa
- 1 ēdamk. tomātu pastas
- sāls
- pipari
- nedaudz zaļumi
Pagatavošana:
Sīpolu sasmalcina, žāvēto gaļu sagriež mazos gabaliņos, visu pannā apcep, liek klāt gabaliņos sagrieztu papriku, šķēlītēs sagrieztu cukīni un arī tos nedaudz apcep. Pievieno tomātu pastu, sasmalcinātu aso pipariņu, iemaisa putraimus, pārlej ar pus glāzi ūdens un uz mazas uguns sautē, reizēm apmaisot, līdz putraimi ir uzņēmuši šķidrumu un ir kļuvuši mīksti. Gatavā biezputrā iemaisa zaļumus, sāli un piparus.