Nepieciešams:
- Fenhelis – 1 gab.
- Redīsi ar lapiņām – 1 bunte
- Svaigie spināti – 1 sauja
- Dilles – 1 bunte
- Grauzdētas mandeles – 2 saujas
- Citrons – 1 gab.
- Olīveļļa ar pipariem Selection by Rimi – 2 ēdamk.
Pagatavošanas laiks: 10 min
Pagatavošana:
- Noskalo dārzeņus
- Fenheli un redīsus sagriez plānās šķēlītēs, liec traukā vai kārto uz šķīvja
- Pievieno smalki sagrieztas redīsu lapas
- Salātus pārkaisi ar spinātu lapiņām, smalki grieztām dillēm
- Pievieno grauzdētas mandeles
- Izspied no citrona sulu un sajauc to ar olīveļļu, sakul un pārlej salātiem
Autors Aikāgaršo šefpavārs Normunds Baranovskis