Mājas biezpiens ar kresēm


Nepieciešams:

  • Rūgušpiens – 2 l

  • Kreses – 1 sauja

  • Jūras sāls – 1/3 tējk.

  • Ķiploks – 1 daiviņa


Pagatavošanas laiks: 30 min

Pagatavošana:

  1. Rūgušpienu lej katlā un karsē līdz 40 grādu temperatūrai

  2. Pievieno sasmalcinātu ķiploku un sāli

  3. Kad sāk atdalīties sūkalas, noņem no sildvirsmas un atstāj uz 10 minūtēm

  4. Izkās caur marli, pievieno kreses un pasniedz siltu vai atdzesētu


Aikāgaršo padoms!

Mājas biezpienu vari pagatavot arī ar cukuru un kanēli, piparmētrām, pasniedzot ar svaigām ogām!

 

 

 

Autors Aikāgaršo šefpavārs Normunds Baranovskis

 
Padalies

laukudzive.lv © 2024 All Rights Reserved

Designed by WPSHOWER

Powered by WordPress