Sēņu kotletes, kas īpaši labi garšos, pagatavotas no paša salasītām sēnēm. Ja esi salasījis cepamās sēnes (baravikas, bekas, rudmieses), tās pirms tam vari nenovārīt.
Sastāvdaļas:
400 g sēnes;
2 gab. sīpoli;
100 g sviests;
2 ĒK skābs krējums;
2 gab. olas;
3 ĒK rīvmaize;
pipari;
sāls.
Pagatavošana:
Vārītas sēnes sīki sagriež vai samaļ gaļas mašīnā. Sēnēm pievieno skābu krējumu, sasmalcinātus, apceptus sīpolus, olas, piparus un sāli.
No masas izveido mazas kotletītes, cep sviestā no abām pusēm brūnas.
Kad sēņu pilns grozs, cepam sēņu kotletes
Autors redakcija 30/08/2016 Receptes · 0 komentāri