Gaidot jauno ražu: pildīti kabači ar grūbām un vistas fileju

Iegādājoties tirgū pirmos, mazos kabacīšus, noteikti tie jāgatavo pildītā veidā. Tieši mazā forma ir pateicīga pildīšanai, bet izgrebto mīkstumu pēc tam var izmantot plācenīšu cepšanai.

Sastāvdaļas: (4 porcijām):

4 gab. nelieli kabači;
100 g pērļu grūbas;
1-2 nelieli tomāti;
300 g vistas fileja;
fetas siers pēc garšas;
sāls un citas garšvielas pēc garšas

Pagatavošana (~35min):

Vispirms novāri grūbas, kā to norādījis ražotājs uz iepakojuma. Pēc vārīšana grūbas noskalo zem tekoša, auksta ūdens, lai tās nesalīp vienā pikucī, bet ir irdenas.

Pārgriez uz pusēm kabačus, izgreb mīkstumu un liec laiviņas uz cepamās plāts, kur izklāts cepampapīrs.

Mazos gabaliņos sagriez vistas fileju un tomātus, liec bļodā. Samaisi to kopā ar grūbām, garšvielām un kubiciņos sagrieztu sieru.

Masu pildi kabaču laiviņās un liec cepties 200 grādos uz 20-25 minūtēm.

Lai labi garšo!
Padalies

laukudzive.lv © 2024 All Rights Reserved

Designed by WPSHOWER

Powered by WordPress