Cidoniju, gaišā greipfrūta un ingvera jogurta panna cotta


Nepieciešams:

  • Jogurts bez piedevām – 400 g,

  • Neliels ingvera gabals,

  • Gaišais greipfrūts – 1 gab.,

  • Cidoniju sīrups – 100 ml,

  • Želatīns – 10 g,

  • Svaigas dzērvenes – 3 saujas,

  • Ziedputekšņi – 1 ēdamk.,

  • Glāzes vai burciņas


Pagatavošana laiks: 50 min.
Pagatavošana:

• Traukā lej cidoniju sulu un pierīvē nelielu gabaliņu ingvera
• Sulai pievieno želantīnu un atstāj uzbriest 5 min.
• Izspied greipfrūtu sulu
• Sakarsē želantīnu, sajauc ar greipfrūta sulu un jogurtu viendabīgā masā
• Masai pievieno ziedputekšņus un lej glāzē līdz pusei
• Panna cottu liec ledusskapī vismaz uz stundu
• Pasniedz ar svaigām dzērvenēm

Aikāgaršo padoms! Jogurta bez piedevām vietā izmēģini jogurtu ar piedevām pēc savas izvēles

 

Autors Aikāgaršo šefpavārs Normunds Baranovskis
Padalies

laukudzive.lv © 2024 All Rights Reserved

Designed by WPSHOWER

Powered by WordPress