Nepieciešams:
- Jogurts bez piedevām – 400 g,
- Neliels ingvera gabals,
- Gaišais greipfrūts – 1 gab.,
- Cidoniju sīrups – 100 ml,
- Želatīns – 10 g,
- Svaigas dzērvenes – 3 saujas,
- Ziedputekšņi – 1 ēdamk.,
- Glāzes vai burciņas
Pagatavošana laiks: 50 min.
Pagatavošana:
• Traukā lej cidoniju sulu un pierīvē nelielu gabaliņu ingvera
• Sulai pievieno želantīnu un atstāj uzbriest 5 min.
• Izspied greipfrūtu sulu
• Sakarsē želantīnu, sajauc ar greipfrūta sulu un jogurtu viendabīgā masā
• Masai pievieno ziedputekšņus un lej glāzē līdz pusei
• Panna cottu liec ledusskapī vismaz uz stundu
• Pasniedz ar svaigām dzērvenēm
Aikāgaršo padoms! Jogurta bez piedevām vietā izmēģini jogurtu ar piedevām pēc savas izvēles
Autors Aikāgaršo šefpavārs Normunds Baranovskis