Biezpiena – cepumu torte



Sastāvdaļas:

  • 500g biezpiena,

  • 3 paciņas šokolādes Selgas cepumu,

  • 0,2l saldā krējuma,

  • 200g marmelādes,

  • glāzi cukura (pēc garšas),

  • 1/2 citrona miziņa,

  • vaniļas cukurs,

  • zemenes.


Pagatavošana:

Biezpienu samaļ gaļas mašīnā vai izberž caur sietiņu, saldo krējumu saputo, marmelādi sagriež mazos gabaliņos. Jauc visu kopā, pievienojot cukuru pēc garšas, citronu miziņu un vaniļas cukuru nelielu šķipsniņu. Galvenais, lai masa ir pietiekoši salda, tad liek cepumus, virsū smērē masu, tā 4-5 kārtās un smērē masu starpās. Pēdējo kārtu rotā ar zemenēm. Ēst var nākošajā dienā.


 
Padalies

laukudzive.lv © 2024 All Rights Reserved

Designed by WPSHOWER

Powered by WordPress