Biešu vinegrets ar olu un siļķi
Autors LaukuDzive.lv 13/12/2013 Receptes · 0 komentāri
Nepieciešams:
• Bietes – 4 gab.,
• Kartupeļi – 2 gab.,
• Burkāni – 2 gab.,
• Skābēti kāposti – 200 g,
• Sīpols – 1 gab.,
• Olas – 3 gab.,
• Olīveļļa – 3 ēdamk.,
• Zaļumi – 1 sauja,
• Selection by Rimi sāls pēc garšas,
• Selection by Rimi citronpipari pēc garšas,
• Marinēta siļķe – 400 g.
Pagatavošana laiks: 1 h
Pagatavošana:
• Novāri bietes, kartupeļus un burkānus
• Nomizo novārītos dārzeņus un sagriez kubiņos
• Novāri olas (5. – 6.min.)
• Smalki sagriez sīpolu un skābētos kāpostus
• Sagriez siļķes fileju, sarīvē olas un sakapā zaļumus
• Kārto salātus traukos, liekot kārtās visas sastāvdaļas
• Pa virsu lej olīveļļu, uzkaisa sāli un citronpiparus
Aikāgaršo padoms!
Pagatavo šos salātus arī lielā traukā, jaucot visas sastāvdaļas uzreiz kopā. Pamēģini pievienot arī ābolu, tas lieliski garšos kopā ar pārējām sastāvdaļām.
Autors Aikāgaršo šefpavārs Normunds Baranovskis
Atslēgas vārdi: Aikāgaršo, Biešu vinegrets, Biešu vinegrets ar olu un siļķi, bietes, burkāni, citronpipari, election by Rimi, kartupeļi, Marinēta siļķe, Normunds Baranovskis, olas, olīveļļa, sāls, šefpavārs, siļķe, sīpols, skābēti kāposti, vinegrets, vinegrets ar olu un siļķi, zaļumi
Saistītie raksti