Ābolu pankūkas (šveiciešu gaumē) 6 personām



Sastāvdaļas:

  • 8 lieli āboli,

  • 100-200g cukura,

  • 900ml piena vai krējuma,

  • 5 olas,

  • 2 ēdamkarotes baltvīna,

  • 3 ēdamkarotes miltu,

  • sviests cepšanai.


Pagatavošana:

Ābolus nomizo, sagriež gabaliņos un apkaisa ar cukuru. Piena vai krējuma iekuļ olas, pieliek klāt 2 ēdamkarotes baltvīna, 2 ēdamkarotes cukura un 3 ēdamkarotes miltu, samaisa visu labi un sajauc ar āboliem. Sviestu sakarsē uz pannas, uzlej mīklu virsū. Apcep pankūkas no abām pusēm.




Sieviešu Pasaule

 
Padalies

laukudzive.lv © 2024 All Rights Reserved

Designed by WPSHOWER

Powered by WordPress