Vistas stilbiņi ar melno pupiņu un sakņu sautējumu


Nepieciešams:

  • Vistas stilbiņi – 8 gab.,

  • Medus – 1 ēdamk.,

  • Sojas mērce – 1 ēdamk.,

  • Čili pulvera – šķipsniņa,

  • Piparu maisījums,

  • Citronu sula – 1 citrons


Sautējumam

  • Melnās pupiņas – 150 g,

  • Burkāns – 2 gab.,

  • Ķiploks – 5 daivas,

  • Puravs – 1 gab.,

  • Rācenis – 1 gab.,

  • Paprika – 1 gab.,

  • Čili – 1/2 gab.,

  • Sāls, pipari, rozmarīns


Pagatavošana laiks: 1 h 30 min.

Pagatavošana:

• Liec vārīties melnās pupiņas. Tās novārīsies ātrāk, ja iepriekš izmērcēsi ūdenī
• Samarinē vistas stilbus ar medu, soju, čili, pipariem un citrona sulu
• Sakarsē cepeškrāsni līdz 180 grādiem
• Vistas stilbiņus liec cepties 25 min, vai līdz tie kļuvuši zeltaini brūni
• Sagriez dārzeņus kubiņos un uz atsevišķas pannas sautē, līdz tie kļuvuši mīksti
• Dārzeņiem pievieno novārītās pupiņas, rozmarīnu un pēc garšas sāli un piparus
• Sautējumu pasniedz kopā ar ceptām vistiņām

 

 

Autors Aikāgaršo šefpavārs Normunds Baranovskis
Padalies

laukudzive.lv © 2024 All Rights Reserved

Designed by WPSHOWER

Powered by WordPress