Skābu kāpostu zupa


Nepieciešams:

  • Kūpinātas cūkgaļas ribiņas – 250 g,

  • Skābēti kāposti – 600 g,

  • Kartupeļi – 2 gab.,

  • Burkāns – 1 gab.,

  • Grūbas – 1 sauja,

  • Ķiploks – 4 daivas,

  • Sīpols – 1 gab.


Pagatavošana laiks: 1.5 h

Pagatavošana:

• Sagriez nelielos gabalos kūpinātās ribiņas, liec vārīties
• Smalki sagriez skābētos kāpostus un liec vārīties kopā ar ribiņām
• Pievieno grūbas un vāri vismaz 30 min.
• Pannā apcep sagrieztus sīpolus un burkānu. Liec zupā, pievieno arī nomizotus un sagrieztus kartupeļus
• Vāri līdz gaļa atdalās no kauliem
• Pasniedzot pievieno smalki sakapātu ķiploku

 

Autors Aikāgaršo šefpavārs Normunds Baranovskis
Padalies

laukudzive.lv © 2024 All Rights Reserved

Designed by WPSHOWER

Powered by WordPress