Nepieciešams:
- Makaroni – 300 g,
- Vistas fileja – 300 g,
- Mango – 1 gab.,
- Tomāti – 2 gab.,
- Paprika – 1 gab.,
- Lauku gurķis – 1 gab.,
- Sarīvēts cietais siers – 200 g,
- Zaļumi – 1 sauja,
- Pesto – 2 ēdamk.,
- Olīveļļa – 2 ēdamk.,
- Citronu sula – 1 ēdamk.,
- Salātu lapas – pēc izvēles,
- Selection by Rimi jūras sāls ar garšaugiem – pēc garšas,
- Selection by Rimi Itālijas garšvielu maisījums – pēc garšas,
- Cukurs – 1 ēdamk.
Pagatavošanas laiks: 35 minūtes
Pagatavošana:
1. Nomazgā dārzeņus, nomizo mango – sagriez kubiņos
2. Dārzeņiem pievieno sakapātus zaļumus
3. Novāri makaronus
4. Samaisi tos ar pesto mērci un 100 g sarīvēta siera
5. Vistas fileju sagriez kubiņos un apcep
Gatavo mērci:
6. Sajauc citrona sulu ar olīveļļu, pievieno cukuru un garšvielas
7. Salātu lapas sajauc ar mērci, pievieno dārzeņus, mango, makaronus un
vistas filejas gabaliņus.
8. Pasniedz pārkaisītu ar sarīvētu sieru
Aikāgaršo padoms!
Eksperimentē un maini salātu sastāvdaļas – izvēlies citus dārzeņus vai vistas filejas
vietā izmantot jūras veltes.
Autors Aikāgaršo šefpavārs Normunds Baranovskis