Nepieciešams:
- Olas - 2 gab.
- Paniņas - 400 ml
- Eļļa - 60 ml
- Kviešu milti - 200 g
- Cukurs - 1 ēdamk.
- Jūras sāls - 1 šķipsniņa
- Cepamais pulveris - 2 tējk.
Pildījumam izmanto: Zemenes, putukrējumu, pūdercukuru u.c.
Pagatavošana:
Bļodā viendabīgi sakul olas, pievieno paniņas, eļļu un saputo.
- Pievieno cukuru, sāli, iesijā miltus, cepamo pulveri.
- Sajauc mīklu viendabīgā masā.
- Sakarsē vafeļu pannu un cep.
- Kad vafeles izceptas, vari tās sarullēt, vai lauzt uz pusēm un pildīt ar dažādiem pildījumiem.
Ieteikums:
Lai gatavās vafeles neatdzistu, vari tās ielikt ne augstāk par 95 grādiem sakarsētā cepeškrāsnī.
Autors Aikāgaršo šefpavārs Normunds Baranovskis