Pavasara salāti


Nepieciešams:

  • Fenhelis – 1 gab.

  • Redīsi ar lapiņām – 1 bunte

  • Svaigie spināti – 1 sauja

  • Dilles – 1 bunte

  • Grauzdētas mandeles – 2 saujas

  • Citrons – 1 gab.

  • Olīveļļa ar pipariem Selection by Rimi – 2 ēdamk.


Pagatavošanas laiks: 10 min

Pagatavošana:

  1. Noskalo dārzeņus

  2. Fenheli un redīsus sagriez plānās šķēlītēs, liec traukā vai kārto uz šķīvja

  3. Pievieno smalki sagrieztas redīsu lapas

  4. Salātus pārkaisi ar spinātu lapiņām, smalki grieztām dillēm

  5. Pievieno grauzdētas mandeles

  6. Izspied no citrona sulu un sajauc to ar olīveļļu, sakul un pārlej salātiem


 

 

 

Autors Aikāgaršo šefpavārs Normunds Baranovskis

 
Padalies

laukudzive.lv © 2024 All Rights Reserved

Designed by WPSHOWER

Powered by WordPress