Nepieciešams:
- Ābols – 1 gab.,
- Banāni – 2 gab.,
- Svaigas ogas – avenes, vīnogas, u.c. – 300 g,
- Rimi 4 pārslu maisījums – 200 g,
- Rīsu pārslas – 200 g,
- Žāvēti augļi – 300 g,
- Sezama sēklas – 50 g,
- Magones – 1 ēdamk.,
- Jogurts bez piedevām – 400 ml,
- Medus – 2 ēdamk.,
- Kanēlis – 1 tējk.,
- Piparmētru lapiņas
Pagatavošanas laiks: 20 minūtes
Pagatavošana:
1. Notīri augļus un sagriez kubiņos
2. Pārslas apgrauzdē uz pannas
3. Pievieno žāvētus augļus, sēklas, magones, kanēli un 1 ēdamk. medus
4. Maisījumu sajauc ar augļiem
5. Pārlej ar mērci, kas gatavota no 1 ēdamkarotes medus un jogurta
6. Dekorēšanai var izmantot piparmētru lapiņas
Aikāgaršo padoms!
Maisījumam vari izmantot arī riekstus vai citus augļus.
Pārslu un žāvēto augļu musli var uzglabāt ilgāku laiku, to turot gaisa necaurlaidīgā traukā un
novietojot vēsā vietā.
Autors Aikāgaršo šefpavārs Normunds Baranovskis